Уродженець Ізмаїльського району сяде на 14 років за участь у бойових діях проти ЗСУ в складі «ДНР»… але його ще не затримали

0 коментарів 29241 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Одеської обласної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду уродженця Ізмаїльського району засуджено за участь у терористичній організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України). Його визнано винним та призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна.


За інформацією обласної прокуратури, стороною обвинувачення у суді доведено, що чоловік у 2014 році виїхав у Донецьк та вступив до підрозділу терористичної організації «ДНР», так званої «інтернаціональної бригади «пятнашка» на посаду заступника командира, під позивним «Агуз». Він брав участь у бойових діях у Донецькому міжнародному аеропорті проти українських правоохоронців і військовослужбовців Збройних сил України.

У подальшому, на посаді командира одного з підрозділів «першого армійського корпусу збройних сил «ДНР» керував підпорядкованими йому учасниками збройного формування у веденні бойових дій проти військовослужбовців ЗСУ поблизу населених пунктів Донецьк, Дебальцеве, Горлівка та Авдіївка.

За «особливі заслуги» у 2016 році засудженому ізмаїльцю присвоєне звання «лейтенант мо «ДНР» та нагороджено медаллю рф «во славу отечества» від голови «міжнародного фонду десантників та благодійного фонду «они заслужили».

Початок строку відбування покарання засудженому обчислюватимуть з дати його затримання та реального виконання покарання.

Уродженець Ізмаїльського району сяде на 14 років за участь у бойових діях проти ЗСУ в складі «ДНР»... але його ще не затримали

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x