У Рені відбулася зустріч представників ДТЕК з мешканцями громади: що цікавило людей та до чого дійшли

0 коментарів 26136 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


20 грудня у Рені відбулась зустріч керівництва ДТЕК Одеські електромережі з мешканцями громади, під час якої обговорювалися нагальні питання щодо нерівномірного, на думку мешканців, розподілу електроенергії під час екстрених та стабілізаційних відключень електроенергії у місті та населених пунктах громади.


Як повідомили на офіційній сторінці громади, у заході взяли участь: начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев, Ренійський міський голова Ігор Плєхов та представник ДТЕК Одеські електромережі. Почути відповіді на запитання прийшли понад 100 жителів та гостей громади.

На початку зустрічі представник ДТЕК зазначив, що енергетична інфраструктура зазнала дуже значних пошкоджень через масовані атаки ворога. І, зокрема, інфраструктура Одеської області. Її поступового відновили, але дефіцит потужності в енергетичній сфері ще складає понад 30%.

Мешканців громади також цікавило питання неможливості додзвонитися до ДТЕК для повідомлення про аварію або передачі показників.

Як пояснили під час обговорення представники ДТЕК, це пов’язано з тим, що лінії наразі можуть бути перевантажені, адже дзвінків зараз за добу надходить у десятки разів більше, ніж раніше. Тобто абонента ставлять у чергу для з’єднання з оператором. Але це не означає, що він у цей час відпочиває – він працює з іншим абонентом.

Проблема також може бути у тому, що коли немає електроенергії, є похибка у роботі мобільних операторів – робота базових станцій обмежена, є зменшення якості сигналу, скорочується дальність сигналу, тому і немає можливості додзвонитися. Тому, коли абонент набирає номер колцентру, через деякий час дзвінок відхиляють.

“У нас, окрім мобільних, є телефон 0 800 409 090, а також міський телефон 048 705 90 90, на який також можна телефонувати”, – зазначив співробітник ДТЕК.

Щоб залишити аварійну заявку, можна написати на сторінку ДТЕК Одеські електромережі у Facebook повідомлення. Можна написати на електронну пошту колцентру: call-center@oblenergo.odessa.ua .

Щодо передачі показників, можна користуватися чат-ботами ДТЕК Одеські електромережі у Вайбер, Телеграм або передавати дані за телефонами: 095 750 90 90, 068 750 90 90, 073 750 90 90, для міських телефонів – 048 705 90 90.

Як зазначили у міській раді, за підсумками зустрічі в найближчий час відбуватиметься збір інформації та можливість перерозподілу електропостачання для рівномірного розподілу.

У Рені відбулася зустріч представників ДТЕК з мешканцями громади: що цікавило людей та до чого дійшли У Рені відбулася зустріч представників ДТЕК з мешканцями громади: що цікавило людей та до чого дійшли

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x