Сьогодні Кілія зустріне загиблого земляка Руслана Мельниченко, який віддав життя за Україну в перший день зими (ОНОВЛЕНО час прибуття)

0 коментарів 25731 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 9 грудня, Кілію проїжджатиме автомобіль з загиблим Захисником України, мешканцем села Василівка Кіліської громади Русланом Мельниченко, який віддав життя в бою за Батьківщину 1 грудня. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Близько 12 години дня авто буде на в’їзді до Кілії. Усі бажаючі можуть вийти, або зустріти полеглого Героя. Його відвезуть до Кілійського моргу. Після необхідних процедур Руслан востаннє повернеться у рідну Василівку. Час прибуття буде оновлено, коли проїжджатимуть Татарбунари.

Зазначимо, у Руслана залишилися двоє дітей – тринадцятирічний син та десятирічна донечка…

Нагадаємо, Руслан загинув 1 грудня під час виконання бойового завдання в районі Мар’їнки Донецької області. До лав ЗСУ чоловік був прийнятий в жовтні.

Вічна пам’ять Захиснику.

ОНОВЛЕНО: прибуття 14.15-14.30. Маршрут: в’їзд до Кілії – Кілійська багатопрофільна лікарня (морг). Їхатимуть мулицею Перемоги.

Сьогодні Кілія зустріне загиблого земляка Руслана Мельниченко, який віддав життя за Україну в перший день зими (ОНОВЛЕНО час прибуття)

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x