Одеські ветеринари врятували трьох левенят з Херсонщини

0 коментарів 18630 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Подружжя ветеринарів з Одеси Леонід і Валентина Стоянови, які рятують тварин з початку війни, привезло з Херсонщини трьох 2-місячних левенят. 


“Ми зробили все від нас залежне, щоб вони знали лише повноцінне життя. Але це був важкий шлях. Евакуювати їх із гарячої точки (де їх постійно бомбили) і знову боротися з чорним ринком було нелегко”, – розповіли лікарі на своїй сторінці у соцмережі.

Дитинчата потрапили до благодійників у жахливому стані: їх погано годували і утримували у дуже поганих умовах.

За словами ветеринарів, евакуація, яка тривала більше 23 годин, була для малят неймовірним стресом. Як видно на одному з фото, цей проміжок часу вони провели в сумках. І тому у них почалися серйозні проблеми з шлунково-кишковим трактом, з якими довелося боротися.

“Звісно, ​​у цих левенят була запланована зовсім інша доля. Можливо, вони б працювали в цирку або в контактному зоопарку. Або вони, як і багато тварин, стали б тимчасовою іграшкою. А може, вони б просто померли з голоду в гарячій точці, бо їх не було чим годувати. Але наша робота, наша місія рятувати таких тварин, як вони, подарувала їм інше життя”, – зазначили Леонід та Валентина, які весь час підшукували нове житло для тваринок. Врешті їх прийняв притулок у Мінесоті (США).

Як стало відомо, малюків назвали українськими іменами: Леся, Стефанія та Тарас. Нині вони обживаються у своєму новому будинку.
«Цей притулок справді дуже хороший. У левенят великий просторий вольєр. Крім цього, притулок закритий для відвідувань. А це означає, що у тварин до кінця їхніх днів буде спокійне життя – практично без людей».

Одеські ветеринари врятували трьох левенят з Херсонщини Одеські ветеринари врятували трьох левенят з Херсонщини Одеські ветеринари врятували трьох левенят з Херсонщини

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x