Не виділятимуться на тлі інших міст області: у Болграді вирішили долю новорічної ялинки

0 коментарів 34074 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Цього року у Болграді не будуть встановлювати новорічну ялинку, яка у попередні роки займала своє законне місце на центральній площі міста. Про причини прийняття відповідного рішення сьогодні в ході апаратної наради розповів міський голова Сергій Димитрієв. Про це повідомили на офіційній сторінці міськради.


«Мені відомі результати опитування з цього приводу серед мешканців Болградської громади, я і сам виступав за те, щоб ялинка на головній площі Болграда все ж таки була встановлена. Але на сьогодні, вважаю, ми не повинні виділятися на тлі інших міст області, більшість яких виступила проти цієї традиції. Не тому, що не можемо, у нас, дякувати Богові, ракети не літають, все тихо. Але, ставити ялинку в Болграді, коли в тій же Одесі чи Чорноморську трапляються прильоти, і від них не застрахований сьогодні ніхто, вважаю неправильним. Тому новорічної ялинки та вистав навколо неї цього року не буде. Але це зовсім не означає, що діти будуть позбавлені будь-якого свята”, – підкреслив Сергій Дмитрієв.
Мер Болграда наголосив, що у міні-форматах свята для дітей проходять у закладах культури громади.
За можливості світкові заходи відбудуться у школах та дитсадках.
Думаю, ми переживемо це, головне, щоб швидше настав мир в Україні. Адже діти з інших регіонів країни, на жаль, позбавлені й цього сьогодні», – зазначив міський голова і нагадав присутнім про заборону використання феєрверків та іншої піротехніки.

«Дуже хочу сподіватися, що в цьому плані поліція зробить усе, щоб подібних порушень у нашій громаді не було допущено», – сказав Сергій Димитрієв.

Нагадаємо, в Ізмаїлі цього року не будуть встановлювати міську ялинку та вмикати новорічну ілюмінацію. У Кілійській громаді триває народне голосування щодо цього питання, а ось у Білгороді-Дністровському зелена красуня вже тішить городян.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x