У Білгород-Дністровському районі викрили схему незаконного переправлення ухилянтів через кордон. “Туроператор” попався вже вдруге

0 коментарів 13905 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями оперативники Білгород-Дністровського прикордонного загону спільно з Департаментом контррозвідки СБУ припинили спробу переправлення двох чоловіків призовного віку до Молдови. Ухилянтами виявились двоє жителів Харківської та Запорізької областей. Про це повідомили у Білгород-Дністровському прикордонному загоні.


Організатором переправлення виявився 34-річний мешканець Одещини, який через закритий телеграм-канал пропонував свої «послуги» з незаконної мандрівки за 5000 доларів США.
Однак задуманий протиправний план не здійснився, оскільки про їх подорож оперативники дізнались завчасно. Про те, як виглядають «виконавці замовлення», правопорушники не знали, адже саме знайомство відбулось у день переправлення осіб через держкордон.

Як з’ясувалося згодом, раніше “туроператора” вже притягували до кримінальної відповідальності, пов’язаної з переправленням осіб через державний кордон.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x