Куди діваються конфіскована риба та знаряддя лову? – коментує Одеський рибпатруль

0 коментарів 34722 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На адресу Одеського рибоохоронного патруля часто надходять питання з приводу того, куди діваються вилучені водні біоресурси та знаряддя лову?


В обласному Управлінні державного агентства меліорації та рибного господарства детально відповіли на це запитання. 

Тож, після оформлення адміністративних протоколів вилучені знаряддя лову, плавзасоби та інше риболовне майно зберігається на складах Одеського рибоохоронного патруля. Після рішення суду – знищуються, або повертаються власникам. Вилучені водні біоресурси передаються на відповідальне зберігання до підприємства внесеного у єдиний реєстр торгівельних підприємств ТОВ «Клест», з яким Управління Держрибагентства у Одеській області уклало договір «Про зберігання та реалізацію швидкопсувного вилученого, конфіскованого, безхазяйного майна, що переходить у власність держави». 

Оцінка вилученого у порушників майна, а також передача на зберігання та знищення, здійснюється під контролем комісії, яка затверджена наказом Управління. До складу комісії входять представники Одеського рибоохоронного патруля, Державної казначейської служби України в Одеській області, Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області та Головного управління ДФС в Одеській області. Засідання зазначеної комісії проходить щоквартально. Ціни на водні біоресурси, які передаються у торгівельне підприємство встановлюються комісією, як ціни можливої реалізації, з урахуванням ринкових цін.

“Звертаємо увагу, що вилученим майном розпоряджаються згідно  постанов  КМУ від 16.01.2012 №17 “Про затвердження Порядку зберігання вилучених під час здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення речей і документів” та  від 25.08.1998 № 1340 “Про Порядок обліку зберігання, оцінки конфіскованого та іншого майна, що переходить у власність держави, і розпорядження ним”, – зазначили у профільному Управлінні. 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x