Дві жінки і немовля: за добу на Одещині троє людей загинули на пожежах через проблеми з електрикою і порушення правил експлуатації електроприладів

0 коментарів 14121 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одразу дві пожежі з трагічними наслідками сталися на Одещині протягом минулої доби. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області. 


Згідно інформації рятувальників, в селищі міського типу Чорноморське в Одеському районі вночі горіла квартира на 7-му поверсі по вулиці Гвардійській. Внаслідок пожежі загинула господарка, громадянка 1977 року народження та постраждала громадянка 1951 року народження, яку в стані середньої тяжкості госпіталізовано до медичного закладу. Причина пожежі – аварійний режим роботи електричної мережі.

А в Подільському районі в результаті пожежі в селі Янишівка Любашівської територіальної громади загинули одразу дві людини – 22-річна жінка та ії маленький син 2022 року народження.

Як повідомили в обласному ДСНС, пожежа сталася вчора вдень в приватному одноповерховому будинку по проспекту Миру і була ліквідована самозатуханням на площі 2 м2. Причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електрокаміну.

Нагадаємо, в неділю, 18 грудня, в Ізмаїльському районі, в селі Комишівка, через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, родина з 5 осіб, троє серед яких – діти, отруїлися чадним газом. Вони були госпіталізовані до лікарні, наразі вони перебувають у стані середньої тяжкості.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x