Через вчорашні ракетні обстріли в Одеській області сьогодні знов застосовуються аварійні відключення світла

0 коментарів 22923 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Через вчорашню російську атаку на енергетичну інфраструктуру України 6 грудня в Одеській області знов застосовуються аварійні відключення електроенергії. Графіки стабілізаційних відключень не діють.


Про це повідомили у ДТЕК Одеські електромережі.

Енергетики закликають зберігати спокій і запастися терпіння, адже вони роблять все можливе, щоб якомога швидше повернути світло в оселі мешканців Одещини.

За словами голови правління НЕК «Укренерго» Володимира Кудрицького, атака спричинила досить значні пошкодження як для електростанцій, так і для підстанцій, що є частиною магістральної мережі.

“Аварійні обмеження енергопостачання будуть, поки деякі енергоблоки, які аварійно відключились під час атаки, будуть набирати потужність. Це стандартний технологічний процес, який ми спостерігали не раз після масованих атак, коли день-два потрібні для того, щоб відновити рівень виробництва в системі. Після цього очікуємо, що ситуація стабілізується, і будемо повертатись поступово до нормального функціонування, наскільки це зараз можливо в цих умовах”, – пояснив керівник.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x