“Жодної драми щодо забезпечення зимовим одягом нема” – Резніков стверджує, що українські віськові забезпечені всім необхідним

0 коментарів 26487 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Збройні сили України забезпечені всім необхідним зимовим одягом. В першу чергу теплу форму та взуття передають бійцям на передову, а потім тим захисникам, які перебуває в тилу. Про це розповів на брифінгу у Media Center Ukraine — Odesa міністр оборони України Олексій Резніков, відповідаючи на питання щодо підготовки української армії до зими. За його словами, сьогодні йде повне забезпечення військовослужбовців всіма необхідними речами.


У нас жодної драми щодо забезпечення зимовим одягом нема. Є певні елементи, де мова йде про мільйони, це шкарпетки чи білизна, та сотні тисяч, якщо ми кажемо про зимові куртки, теплі штани або тепле зимове взуття. Закрита повністю критична потреба від командування сил логістики та перебільшена. Поки що ми все ж таки продовжуємо працювати на забезпечення всіх, хто знаходиться під багнетом. На склад поки що зимовий одяг не складаємо. Хоча бронежилети та шоломи сьогодні вже сотнями тисяч лежать на складі, – зазначив Резніков.

В першу чергу, за словами міністра, зимовим одягом забезпечують військових, які знаходиться вдовж 1300 км лінії фронту, потім – тих, хто знаходиться в тилу. Проте, якщо так сталося, що до підрозділу не дійшли теплі речі, міністр порадив звернутися на гарячу лінію Міноборони.

Нагадаємо, раніше уряд оприлюднив номер гарячої лінії Міністерства оборони України: у разі порушення можна завертатися за номером телефону 0 800 500 442.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x