Завдяки звільненню Херсона загроза наступу РФ на Миколаїв та Одесу стала ще нижчою, але залишається згроза ракетник ударів та атак дронів

0 коментарів 16956 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завдяки звільненню Херсона від окупантів загроза наступу РФ на Миколаїв та Одесу стала ще набагато нижчою, але залишається згроза ракетник ударів та атак дронів. Про це наадав речник Одеської ОВА Сергій Братчук.


Він закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже після невдач на полі бою ворог може почати мститися ракетно-дроновими ударами по об’єктах критичної інфраструктури. Саме тому мешканцям Одеси та області слід продовжувати економити електроенергію, а також дотримуватися інформаційної тиші та довіряти лише перевіреним офіційним джерелам.

За словами Братчука, на Одещині триває контрдиверсійна робота.

“Не треба працювати на ворога. Попереджаю тих, хто про це думає. Ну, а ті, хто вже пішов на співпрацю з окупантами, готуйтеся: суд, в’язниця. Хоча буває по-різному – кара небесна іноді приходить раніше, ніж суд людський”, – сказав речник ОВА.

Також Братчук розповів, що у нього є інформація про те, що під час втечі окупантів з Херсону кадирівці “підсмажили” декого з російських військових. Справа в тому, що рашисти “билися за човни та матраци, щоб втікти першими”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x