З родинами полонених військовослужбовців з острова Зміїний зустрілися знову. На цей раз – керівництво Ізмаїльского району

0 коментарів 36261 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні в стінах Ізмаїльської РД(В)А відбулась зустріч з родинами полонених військовослужбовців з острова Зміїний. На цей раз людей приймало керівництво не тільки прикордонної служби, але й міста та Ізмаїльського району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на допис РВА у соцмережі Facebook.


Захід відбувся за участю керівництва Південного регіонального управління Державної прикордонної служби в Україні, керівництва Ізмаїльського прикордонного загону, начальника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева, Ізмаїльського міського голови Андрія Абрамченка.

Обговорено ряд питань, що стосуються звільнення прикордонників з російського полону. Родини військовослужбовців просять вжити усіх можливих заходів з метою повернення полонених. Також було обговорено ряд соціальних питань.

Нагадаємо, прикордонники та інші захисники острова Зміїний знаходяться у полоні з перших днів російсько-української війни.

Керівництво Південного регіонального управління та прикордонного загону зазначило, що держава докладає максимум зусиль задля звільнення військовослужбовців з російського полону.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x