«Вогонь жаги до нашої спільної Перемоги»: гвардійці Ізмаїльщини долучилися до виготовлення свічок

0 коментарів 12906 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У перерві між виконанням службово-бойових завдань військовослужбовці Національної гвардії України Ізмаїльщини долучилися до виготовлення свічок, адже наразі  важливо зберегти та підтримати енергосистему нашої країни. Про це повідомили у військовій частині 3058 НГУ.


Аби показати важливість дій кожного з нас у складному процесі стабілізації енергосистеми, нацгвардійці Ізмаїльщини відвідали творчий простір «Даруночок». Власниця закладу Анастасія Данилова провела для військових майстер-клас з виготовлення свічок.
«Робота з восковими листами доволі проста. Окрім того, що наразі виготовлення свічок є актуальним трендом, це творча робота, яка приносить багато позитивних емоцій. Сам матеріал дуже пластичний та приємний на дотик», – розповіла пані Анастасія.

Своїми враженнями від процесу виготовлення свічок поділився один із нацгвардійців:

«Це досить цікавий досвід у моєму житті, який приніс справжнє задоволення. Сподіваюся, що ці свічки палатимуть так само яскраво, як і вогонь жаги до нашої спільної Перемоги над ворогом

 «Вогонь жаги до нашої спільної Перемоги»: гвардійці Ізмаїльщини долучилися до виготовлення свічок
«Вогонь жаги до нашої спільної Перемоги»: гвардійці Ізмаїльщини долучилися до виготовлення свічок «Вогонь жаги до нашої спільної Перемоги»: гвардійці Ізмаїльщини долучилися до виготовлення свічок

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x