Визволення Херсонщини: тривають бої на лівому березі Дніпра

0 коментарів 17631 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На лівому березі Дніпра у Херсонській області тривають бої, але говорити про визволення міст зарано. Про це повідомив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань під час онлайн-брифінгу, коли у нього запитали про те, якою є ситуація у Каховці, Новій Каховці та Олешках.


“Поки можемо казати тільки про правобережну частину Херсонщини, про місто Херсон. Про Олешки, Каховку, Нову Каховку поки рано казати. Там ще немає офіційної інформації”, – сказав Хлань.

За словами депутата, він вже повідомляв про те, що з’явився український прапор біля кінотеатру “Юність” якраз у Новій Каховці.

“Дехто по-різному сприйняв цю інформацію. Так само і в Каховці з’явились нові прапори. Але поки інформації щодо визволення і контролю цих населених пунктів нашими Збройними силами ще немає. Хоча відомо, що бої на лівому березі тривають. І я думаю, що ми все ж таки дочекаємося офіційної інформації наших Збройних сил”, – заявив Хлань.

Нагадаємо, українські військові 11 листопада зайшли у Херсон. Ввечері того ж дня про деокупацію міста заявив президент України Володимир Зеленський.

Загалом з початку тижня на правому березі Дніпра деокуповано 179 населених пунктів, зокрема міста Херсон та Снігурівка Миколаївської області.

За даними Генштабу, у Каховці, Таврійську та Новій Каховці зменшується кількість особового складу російських окупаційних військ.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x