Виробники електроенергії покривають майже 80% потреб споживання, але вони зростають через похолодання – Укренерго

0 коментарів 13608 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Укренерго сьогодні оновила дані про відновлення енергосистеми України після атак росіян на нашу енергетичну інфраструктуру.


Повідомляється, що станом на 11:00 27 листопада виробники електроенергії покривають майже 80% потреб споживання, яке поступово зростає через похолодання.

З цих 80% критична інфраструктура споживає лише близько 10%, решта електроенергії використовують для електропостачання споживачів.

“За таких умов оператори систем розподілу (обленерго) мають всі можливості рівномірно чергувати обмеження споживачів. Режим обмеження споживання продовжує діяти через дефіцит потужності, що наразі складає близько 20%. Звертаємо увагу, що «Укренерго» доводитиме до обленерго ліміти споживання по кожній області, перевищувати яку не можна. Обленерго самостійно визначає види відключень – аварійні чи планові – і безпосередньо їх застосовує”, – наголосили в Укренерго.

І нагадали – сьогодні кожен українець, у будинок якого повернулося світло, може допомогти швидше повернути його іншим, обережно використовуючи електроенергію. Це дозволить менше застосовувати обмеження, спрямовані на попередження аварій, а також надасть змогу енергетикам зосередитися на ремонтах пошкоджених об’єктів, які ускладнюються з кожною наступною ракетною атакою.

Виробники електроенергії покривають майже 80% потреб споживання, але вони зростають через похолодання - Укренерго

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x