В Одесі жінка народила немовля в катакомбах

0 коментарів 14526 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До поліції Одеси 30 жовтня звернувся місцевий житель і повідомив, що чув плач малесенької дитини в підземеллі. Правоохоронці прибули за вказаною заявником адресою і виявили там 35-річну жительку міста Скадовськ з новонародженим сином.


Подробиці шокуючої події повідомили в обласній поліції.

«Поліцейські з’ясували, що жінка приїхала з Херсонської області до Одещини наприкінці минулого року. В обласному центрі вона познайомилася з чоловіком, з яким спочатку проживала в знайомих, а потім оселилася в катакомбах. Згодом громадянка завагітніла, однак на облік у заклад охорони здоров’я по вагітності та пологах не стала. Минулого тижня жінка народила хлопчика, пологи приймав співмешканець. Дитину породілля годувала груддю, проте сама практично нічим не харчувалася», – зазначила заступник начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Вікторія Чалова.

Також поліцейські з’ясували, що на обліках соціальних служб міста Одеси та Одеської області жінка не перебуває. В Херсонській області вона залишила з колишнім чоловіком ще двох дітей.

Новонародженого хлопчика поліцейські передали до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, де він знаходитиметься під наглядом медиків. Немовля з недостатньою вагою, проте його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Мати хлопчика від медичної допомоги відмовилася. В Херсонській області вона залишила ще двох своїх дітей з колишнім чоловіком, з яким протягом тривалого часу вона не підтримує зв’язок та не спілкується. Наразі вирішується питання про подальшу долю жінки та дитини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x