В Одеській області відновлюються стабілізаційні відключення електроенергії. ДТЕК надав перелік населенних пунктів та вулиць

0 коментарів 31563 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Стабілізаційні відключення електроенергії в Одеській області відновлюються. НЕК Укренерго попереджає громадян про можливість відсутності світла та публікує перелік населенних пунктів та вулиць, де будуть задіяні відключення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ДТЕК Одеські електромережі.


Їх будуть застосовувати тільки в разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго. Для того, аби мешанці могли заздалегідь підготуватися, ДТЕК Одеські електромережі публікує орієнтовний перелік вулиць, де в разі необхідності буде обмежене електропостачання та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес.

Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин для кожної групи споживачів.

Можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хв для перепідключення електропостачання між групами.

Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла будуть повідомляти додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Одеські електромережі.

Також, рекомендуємо підписатись на наш чат-бот у Вайбер або Телеграм, де ви завжди зможете перевірити наявність аварійних та планових робіт за вашою адресою, та отримувати оперативні повідомлення від компанії. Бережіть себе та рідних! Віримо в перемогу!

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x