В місцях найчастішого скоєння ДТП на трасі “Одеса – Рені” посилять габаритно-ваговий контроль

0 коментарів 19953 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На трасі “Одеса – Рені” вже у листопаді планують посилити заходи контролю за авто. Додаткові пересувні пункти габаритно-вагового контролю встановлять у місцях найчастішого скоєння ДТП. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на “Укртрансбезпека”.


За результатами робочої зустрічі голови Укртрансбезпеки Євгена Зборовського  із головою Одеської обласної військової адміністрації Максимом Марченком досягнуто домовленості про посилення габаритно-вагового контролю на автошляхах області.

«Укртрансбезпека на постійній основі проводить моніторинг аварійних ситуацій за участі ліцензованого автомобільного транспорту. В місцях найчастішого скоєння ДТП ми посилимо заходи контролю. Зокрема, на дорозі міжнародного значення М-15 Одеса – Рені в листопаді почнуть працювати додаткові пересувні пункти габаритно-вагового контролю», – повідомив Євген Зборовський.

Під час зустрічі в Обласній військовій адміністрації обговорювалися питання посилення взаємодії Укртрансбезпеки із військовою адміністрацією.

В місцях найчастішого скоєння ДТП на трасі "Одеса – Рені" посилять габаритно-ваговий контроль

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x