В Кілії змінили ветеринара, який стерилізуватиме безпритульних собак за міською програмою

0 коментарів 25515 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Кілії після недовгої перерви продовжує працювати міська програма зі стерилізації безпритульних собак. Її призупиняли волонтери-куратори через незадоволення якістю надання послуг ветеринаром державної клініки. Наразі укладено договір з приватним ветеринаром, який до того ж оброблятиме тварин від паразитів та має змогу заспати агресивних тварин, які не даються в руки, спеціальним пристроєм зі снодійним. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на зоозахисників. 


Перебій в роботі стосувався відсутності у приватного ветеринара Олександра Бабенко, з яким налагодили співпрацю волонтери, необхідної підприємницької групи для роботи з державними установами.

Як зазначають волонтери, також, ветеринар зможе стерилізувати навіть тих тварин, які не даються в руки, оскільки в нього є спеціальне обладнання для пострілів снодійним.

Для того, аби безпритульну тварину простерилізували, потрібно зв’язатися з волонтером і повідомити про таку необхідність. Дуже вітається можливість доставити тваринку до клініки, тому що це роблять волонтери власними зусиллями, а власного транспорту у багатьох з них немає.

«Працюємо як і раніше, через дзвінок та запис. Зідзвонюємося з Олександром Бабенком і возимо до нього! Собачки будуть з кліпсою + оброблені від блох та кліщів. Якщо є агресивні тварини, то за домовленістю з лікарем він виїжджатиме і присиплятиме з «пістолета». Будемо дуже вдячні за допомогу транспортом, адже у багатьох кураторів його немає. Всім удачі, часу до кінця року не багато, тому не затягуємо», – повідомили волонтери.

Номери телефонів волонтерів для запису на стерилізацію безпритульних тварин:

098 946 80 37 Світлана (волонтер),

097 884 62 37 Оксана (волонтер),

0679334680 Олександр Бабенко (лікар).

Нагадаємо, міська рада по ініціативі міського голови Вячеслава Чернявського разом з волонтерами запровадила програму зменшення кількості безпритульних тварин в місті Кілія. З бюджету виділені кошти на оплату операцій. Роботу за програмою продовжать в 2023 році.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x