В Ізмаїлі в кареті швидкої допомоги помер безхатько – закривавленого чоловіка знайшли на лавці навпроти лікарні

0 коментарів 48411 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі вранці 18 листопада в кареті швидкої допомоги помер безхатько. Закривавленого чоловіка на лавці біля Вічного вогню на проспекті Незалежності знайшли перехожі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За словами очевидців, невідомий чоловік, обличчя і одяг якого були в крові і який був схожий на безхатька, лежав на лавці біля площі Перемоги ще зночі і важко дихав. На вигляд йому було близько 60 років.

Небайдужі городяни викликали на місце події медиків, які забрали постраждалого до лікарні. Але, нажаль, по дорозі в медичний заклад постраждалий помер в кареті швидкої допомоги. Попередньо, у нього були діагностовані закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, гематома на обличчі.

Причина смерті чоловіка наразі не відома. Для встановлення всіх обставин події медики виклали на місце події правоохоронців. При зовнішньому огляді трупу слідів насильницької смерті не знайшли. Була виявлена забійна рана голови, яка, ймовірно, могла бути отримана при падінні. Під час огляду трупу були також встановлені явні тілесні ушкодження, які, ймовірно, були отримані декілька днів тому.

Для встановлення причин смерті, труп було направлено на судово-медичну експертизу.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x