Рецепт успіху Roland: з чим компанія йде у майбутнє

0 коментарів 10179 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Японська компанія Roland – https://roland.muzline.ua/uk/ справжній титан в галузі професійних музичних інструментів і звукового обладнання. За півстоліття вона створила потужний асортимент унікальних електронних девайсів, які назавжди змінили світ електронної музики і музики загалом. Незважаючи на величезну кількість конкурентів, реальних і достойних, компанії вдається не просто утримуватися в топах, але й продовжувати задавати тренди світовій індустрії. З чим корпорації йде в майбутнє – коротко розповість фахівець з інтернет магазину Музлайн. 


роланд навушники

Важлива відмінність

Компанія Роланд – це не просто одна з багатьох компаній, яка випускає власні музичні інструменти. Справедливіше було б назвати її тренд сеттером, флагманом індустрії, який задає вектор її розвитку та ставить перед конкурентами справжні челенджі. Це стосується:

  • і асортименту продукції, в якому регулярно з’являються унікальні розробки;
  • і якості товарів, яку важко перевершити;
  • і висококласного дизайну, який конкуренти намагаються повторити;
  • і виробничих стандартів, що забезпечують не лише ідеальний досвід у користувачів продукції бренду, а й у тих хто її створює.

Завдяки розумному стратегічному баченню гігант Роланд ще пару десятиліть тому розділилися на декілька основних напрямків – виготовлення синтезаторів, проектування та випуск контролерів, гітарний напрямок, аксесуари та периферія, студійне обладнання, програмний сектор і так далі. Вони розвиваються і співіснують незалежно один від одного, але підпорядковуються загальній стратегії корпорації, що дозволяє їй таким чином утримувати надвисокі стандарти якості, регулювати ціни на свою продукцію та контролювати об’єми виробництва, компенсуючі слабкі ланки підсиленням більш перспективних секторів.

Рецепт успіху Roland: з чим компанія йде у майбутнє

На сьогоднішній день практично всі підрозділи компанії працюють у повну силу, а це означає що в майбутньому ми отримуємо доволі багато нових цікавих синтезаторів, гітарний педалей ефектів, віртуальних інструментів, плагінів, єврорекових синтів, студійного устаткування і тд. На тлі глобальної світової кризи цікаво буде спостерігати за змінами цінової політики компанії, але як доводить досвід попередніх років, кінцевому користувачу насправді мало що загрожує – аналітики Roland, за словами експертів інтернет-магазину Muzline, дуже добре розуміють спроможність своєї основної користувацької аудиторії, її потреби та вмотивованість купувати саме фірмову японську продукцію.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x