Республіканці vs демократи: стали відомі попередні результати виборів у США

0 коментарів 14229 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За попередніми результатами проміжних виборів в США Республіканська партія може встановити контроль над Палатою Представників Конгресу. При цьому демократи зможуть уникнути “розгрому” на виборах на тлі падіння рейтингу нинішнього президента Джо Байдена.


За даними Reuters, республіканці забрали чотири місця демократів у Палаті представників. Це на одне менше, ніж необхідно для встановлення більшості, що дасть можливість впливати на порядок денний адміністрації Байдена. Правда, ще не оголошені 100 місць з 435 в Палаті представників.

Вирішальні перегони до Сенату в Пенсільванії, Неваді, Джорджії та Арізоні мають схожі результати. При цьому в Джорджії може пройти другий тур 6 грудня, і, можливо, вирішиться доля Сенату. Поки що демократи контролюють Сенат 50 на 50, а у віце-президента Камали Харріс вирішальний голос.

Згідно з попередніми результатами виборів, демократи зможуть уникнути “розгромних” виборів на тлі падіння рейтингів Байдена.

Зазначимо, в Республіканській партії перед виборами в США збільшилося число противників військової підтримки ЗСУ. У свою чергу республіканець Адам Кінзінгер запевнив, що праві і ліві часто мають общию позицію у важливих політичних питаннях.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x