На в’їзді до села Кілійської громади розбили горіховий сад за кошти екс-старости, яка виїхала за кордон через війну

0 коментарів 18414 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На в’їзді до села Фурмановка Кілійської громади місцеві мешканці висадили 80 саджанців горіху, які закупили за кошти, пожертвувані колишньою старостою Наталею Дибченко. Керівниця через війну була вимушена покинути свій пост та виїхати за межи країни, проте це не завадило їй проявляти любов до маленької батьківщини. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Горіховий сад в рідній Фурманівці був мрією жінки. Тому днями її сім’я зробила грошовий переказ на створення зеленого куточку на місці, де раніше був пустир. Мешканці села радо зустріли і підтримали ініціативу екс-старости.

«Любов до рідної землі не має меж і кордонів! Саме це доводять вчинки родини Дибченко Наталі Володимирівни та Руслана Івановича. Всі, хто стежить за життям Фурманівки, помітили позитивні зрушення після того, як старостою села стала Наталя Володимирівна. В одному зі своїх постів на Фейсбуці вона поділилася мрією висадити горіховий сад. На цьому тижні ми отримали від родини Дибченко грошовий переказ, за який були закуплені садженці горіха (понад 80!!!).

За допомогою хлопців Цуркану Костянтина, Татауш Олександра, Цуркан Сергія, Татару Богдана, Волошина Веніаміна та співробітників КП “ДОБРОБУТ” дерева були висаджені. Сподіваємось, що всі люди розуміють користь природи і будуть берегти те, що можна передати своїм дітям і онукам. Завдяки родині Дибченко тепер в’їзд село виглядає саме так!

Навіть зараз, коли родина Дибченко тимчасово перебуває за кордоном, докладає багато зусиль, щомісячно перераховуючи кошти на потреби ЗСУ, допомагаючи рідному селу, задля кращого життя в вільній мирній Україні. Закликаємо всіх небайдужих людей берегти й примножувати красу рідного краю», – повідомили на сторінці села.

Зазначимо, що нещодавно Фурмановка збагатіла ще на один зелений куточок. Місце, яке раніше зарастало бур’янами, тепер взрощує 126 саджанців дерева Айлант (китайський ясен). Їх також допомагали висаджувати місцеві мешканці разом за працівниками КП “Добробут – Кілія”.

На в'їзді до села Кілійської громади розбили горіховий сад за кошти екс-старости, яка виїхала за кордон через війну

На в'їзді до села Кілійської громади розбили горіховий сад за кошти екс-старости, яка виїхала за кордон через війну

На в'їзді до села Кілійської громади розбили горіховий сад за кошти екс-старости, яка виїхала за кордон через війну

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x