Мешканець Вилкового заплатить більше 40 тисяч гривень за вирубку дерев в Дунайському біосферному заповіднику

0 коментарів 27000 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Винесено вирок 26-річному мешканцю міста Вилкове за спилювання зелених дерев акації на території Дунайського біосферного заповіднику. За рішенням суду чоловік заплатить чималий штраф. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив голова Ізмаїльської окружної прокуратури Олександр Сара. 


Наніс збитків природі чоловік ще наприкінці серпня. Тоді за допомогою ланцюгової бензопили здійснив незаконну порубку 34 дерев породи Акація біла, чим наніс збиток природним ресурсам України на суму 15 400 грн.

В суді за підтриманням публічного обвинувачення прокурорів окружної прокуратури провина лісоруба була повністю доведена. Його визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 246 КК України та призначили покарання у вигляді штрафу у розмірі 1,5 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 25 500 гривень. Окрім цього, суд задовольнив позов прокурора про стягнення з обвинувачуваного 15 409 на користь ДП “Ізмаїльське лісове господарство” за шкоду, спричинену кримінальним правопорушенням.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x