“До ракетного обстрілу треба бути готовими постійно”: ОК “Південь” – про вірогідність чергової масованої атаки на цьому тижні

0 коментарів 19116 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На російських летовищах накопичена стратегічна авіація – споряджена, тактична авіація – споряджена, ракетоносій – виведений на чергування. Це непрямі ознаки до підготовки удару.


Про це сьогодні вранці в ефірі Єдиного національного телемарафону заявила речниця Оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк.

“Те, що така ракетна атака не сталася на самому початку тижня, коли вони, в принципі, її планували і про що було попереджено населення, не треба сприймати як зайву паніку, яку розганяла влада і військові. Це – попередження і нагадування про те, що війна триває. Ворог використовує інтервали в 7-10 діб для того, щоб підготувати свої потужності. Також, цілком імовірно, він може нагнітати таку ситуацію. Тобто, на початку тижня всі чекали, потім розслабились і отримали те, чого вже не чекали. Тому готовими потрібно бути постійно, розуміти, що сигнали повітряної тривоги – це серйозно і обов’язково для виконання”, – наголосила представниця ОК “Південь”.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x