Чи є у росії законні підстави для перебування в ООН або як припинити членство росії в ООН

0 коментарів 18009 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


До складу ООН, створеної для запобігання всіляким війнам, досі входить росія, яка порушила всі статути, всі закони, всі домовленості в рамках цієї організації.


На думку адвоката та співзасновника Ініціативної групи «Геть росію з ООН» Максима Баришнікова, у терористичної держави росія немає жодних законних підстав для перебування в Організації Об’єднаних Націй. Адже росія не є країною-засновницею організації і не проходила процедуру вступу до неї, а отже, не має правових підстав вважати її членом.

Максим Баришніков наголошує на тому, що росія стала членом ООН на підставі фейкового листа, який Борис Єльцин написав 24 грудня 1991 року на ім’я тодішнього генерального секретаря ООН Переса де Куельяру, в якому тричі була по-різному названа держава. У цьому листі Єльцин звернувся до генерального секретаря на підставі міфологічних «алмаатинських паперів», юридичний зміст яких ніхто детально не вивчав з проханням замістити місце в ООН та Раді Безпеки колишнього СРСР.

Баришніков нагадує, що існує кілька способів усунення росії з ООН – через рішення Міжнародного суду чи процедурним шляхом – під час щорічного підтвердження участі країн у Генасамблеї. Відповідні органи ООН можуть не затвердити повноваження російської делегації, оскільки немає документів принаймні публічних, які б підтверджували її членство.

Підтримайте ініціативу! Підпишіть петицію! «Геть росію з ООН»

Джерело: Джерело
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x