Британські парламентарі відвідали Одеську область. Обіцяють допомогу для зміцнення обороноздатності регіону

0 коментарів 24624 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеську область приїхали британські парламентарі. Метою візиту став моніторінг ситуації, в ході якого треба було дізнатися, що необхідно для зміцнення обороноздатності регіону. Члени Комітету з питань оборони Палати громад Парламенту Великої Британії в Одесі зустрілися з керівництвом ОВА та облради. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеську обласну раду.


Група під керівництвом Тобайяса Елвуда провела робочу зустріч з начальником Одеської обласної військової адміністрації Максимом Марченком та головою Одеської обласної ради Григорієм Діденком.

Британських парламентарів перш за все цікавило, яка допомога потрібна для зміцнення обороноздатності Одеської області.

«Під час зустрічі ми разом з Максимом Марченком доповіли, що нам необхідно створення альянсу, який буде координувати та підтримувати роботу зернового коридору. Також обговорили підготовку до зими в умовах постійних атак рф на об’єкти енергетичної інфраструктури України», — пояснив Григорій Діденко.

Він нагадав, що цього літа Тобайяс Елвуд відвідав місце ракетного обстрілу в Одеському районі та бачив на власні очі результати ракетних обстрілів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x