ЗСУ ще просунулися на Херсонському напрямку – Генштаб

1 коментар 25731 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


ЗСУ просувають лінію фронту на Херсонському напрямку. Про це повідомила керівник прес-центру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк у ефірі телемарафону.


За її словами, росіяни продовжують тікати з правого берега, переміщуючи на лівий берег різні елітні підрозділи та офіцерський склад, залишаючи лише мобілізованих за принципом “кого не шкода”.

“Наша робота продовжується, а вони тим часом намагаються сконцентрувати свої сили на лівому березі”, – пояснила Гуменюк.

Також вона прокоментувала техногенний шантаж окупантів щодо потенціалу використання Каховської ГЕС.

“Росіяни продовжують шантажувати тим, що ЗСУ нібито планують ударити по ГЕС, незважаючи на те, що окупанти самі замінували об’єкт і звільнили всіх українських працівників, таким чином обмеживши доступ і посиливши охоронний режим. Це якраз усе свідчить про підготовку певних заходів маніпуляційного характеру”. “Так, вони продовжують самі евакуюватися з правого на лівий берег, це не так стрімко відбувається саме тому, що вони використовують лише альтернативні переправи, не можуть користуватися повноцінними мостами”, – заявила керівник прес-центру Оперативного командування Південь.

Нагадаємо, за даними Генштабу, минулої доби підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Бахмут, Бахмутське, Іванград, Мар’їнка, Соледар, Озаранівка, Одрадівка Донецької області та Білогорівка в Луганській області.

Крім того, українські військові за добу знищили 20 ворожих безпілотників та іншу військову техніку ворога, ліквідували 400 російських окупантів.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Неправда!!! Врете все:)))))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x