Зеленський приєднався до термінової наради глав країн “Великої сімки” (G7) та закликав відмовитися від переговорів з Путіним

4 коментаря 28998 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 11 жовтня, розпочалася термінова нарада глав країн “Великої сімки” (G7). У ній бере участь президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє The Guardian. Як заявив український президент, лідери країн “Великої сімки” мають відмовитися від будь-яких переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним, оскільки він розуміє лише мову терору та ультиматумів.


Видання зазначає, що Білий дім підтвердив, що Зеленський приєднався до президента США Джо Байдена та інших лідерів G7 на їх сьогоднішній віртуальній зустрічі. Так, нарада почалася о 16:09 (за київським часом).

Зеленський закликав лідерів держав “Групи семи” визнати очевидний факт – що з нинішнім керівником РФ не може бути діалогу.

За словами Зеленського, Путін сам відкинув діалог попри всі намагання України домовитись про мир протягом років.

“Він говорить ультиматумами. Терор – це і є його ставлення до світу, до інших людей”, – додав президент.

Звертаючись до лідерів G7 Зеленський зазначив, що суспільство не зрозуміє їх, якщо вони не обірвуть будь-які перспективи керівника терору після російських ударів, усіх вбивств та знущань з мирних людей і міжнародного права.

“Ми усі в світі маємо усвідомити: розмови можуть бути або з іншим керівником Росії – який визнаватиме статут ООН, базові принципи людяності і територіальну цілісність України, – або в іншій конфігурації, щоб ключовий терорист не мав можливості завдяки терору впливати на ключові рішення. Зараз одна людина блокує мир – і ця людина у Москві”, – додав президент.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна готова вести перемовини з Росією, але лише за правління нового президента. Він зробив таку заяву після того, як Путін підписав договір про так званий “вступ до складу РФ нових територій” – Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Пізніше Зеленський затвердив рішення РНБО про “неможливість проведення переговорів” з російським диктатором.

Лідери держав G7 мали намір провести термінову нараду з Зеленським через масовані ракетні удари росіян по території України 10 жовтня.

guest

4 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

За порцайку – колумбийского снежка, чего не похрюкает – зависимое:))))

рубль
рубль
1 год назад

не, ну а че, моя сестра работала в посольстве рф в Аргентине, так мы етот кокс в очко себе для затравки сыпали и потом радостно пo-pyсски хрюкали:))))))

рубль
рубль
1 год назад

«присоединился»? :)) да нет господа, его присоединили:)))))) —— в известное место, в известной позе:))))))) и употребляют, куда не-попадя :))))))

рубль
рубль
1 год назад

Хотя стоп, ето ж меня блядь

4
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x