В Одеській області сьогодні введені стабілізаційні відключення світла – в яких районах Бессарабії застосують обмеження

0 коментарів 39096 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За розпорядженням НЕК Укренерго в Одеській області сьогодні з 09:20 введені стабілізаційні відключення світла. Відключення стосуються побутових і промислових клієнтів у Центральному районі Одеси, в Любашівському, Ізмаїльському, Овідіопольському, Білгород-Дністровському, Болградському, Ренійському, Балтському та Савранському районах.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію ДТЕК “Одеські електромережі”.

“Звертаємо вашу увагу, що графік стабілізаційних відключень з переліком районів, населених пунктів та вулиць, за якими можуть відбуватися відключення, найближчим часом буде опублікований на нашому сайті – https://www.dtek-oem.com.ua/. Слідкуйте за оновленнями”, – сказано в ранковому повідомленні одеських енергетиків до населення.

Графік потенційних почергових відключень, згідно з яким почергові відключення клієнтів відбуваються на 4 години, в Одеській області наразі не застосовується.

Зазначається, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які споживачі можете залишитися без світла.

“Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,30 годин – повідомляйте нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через наші сторінки в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло”, – додають у регіональному ДТЕК.

Енергетики закликають громадян – споживайте електроенергію помірно, аби підтримати енергосистему України. Вмикайте енергоємні прилади по черзі, максимально заощаджуйте електроенергію зранку з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x