В ДТП на трасі М-15 за участю “ВАЗу” і “МАНу” загинув 60-річний пасажир легковика – водії не постраждали

0 коментарів 36963 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні близько пів на восьму годину поблизу села Миколаївка-Новоросійська на трасі М-15 сталася жахлива ДТП. “ВАЗ 2101” не надав перевагу автомобілю “МАН”, через що сталося зіткнення, яке забрало життя 60-річного пасажиру легковика. Про це “Бессарабія INFORM” повідомляє з посиланням на регіональне управління поліції. 


За попередньою інформацію, 69-річний водій “ВАЗу” виїжджав з другорядної дороги та не надав перевагу “МАНу” під керуванням 19-річного мешканця Миколаївщини.

В результаті зіткнення пасажир легковика, 60-річний житель Болградського району, помер в кареті «швидкої» від отриманих травм. Обидва кермувальники не постраждали.

“На місці аварії працюють співробітники слідчо-оперативної групи з розслідування дорожньо-транспортних пригод СУ ГУНП в Одеській області та відділу поліції № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України“, – зазначили у поліції.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x