У Саратській лікарні повідомили про вимагання грошей з пацієнтів та порадили скаржитися

2 коментаря 34209 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Сараті кажуть про вимагання грошей з пацієнтів у лікарні. Адміністрація установи звертається до громадян з проханням не ігнорувати такі факти та скаржитися. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Саратську центральну лікарню.


Таку інформацію до пацієнтів Саратської ЦЛ повідомили у соцмережі.

Як розповіли у адміністрації, є скарги у приватні повідомлення лікарні, що анестезіолог вимагає гроші.

“Якщо лікар-анестезіолог або інший будь-який співробітник медичного закладу вимагає грошову винагороду, ви маєте звернутися з письмовую заявою на ім’я головного лікаря закладу”, – звертаються до пацієнтів.

Крім того, громадянам нагадують, що вони мають можливість оперативно звернутися на ГАРЯЧУ ЛІНІЮ МОЗ Украіни (по буднях з 9:00 до 18:00) за номером: 0 800 505 201.

“Також працює горяча лінія НСЗУ. Це перший в Україні подібний контакт-центр, що обслуговуватиме пацієнтів, лікарів та керівників закладів охорони здоров’я. Права пацієнтів та лікарів, актуальна інформація щодо змін в системі охорони здоров’я, доступні ліки, правила роботи сімейних лікарів та амбулаторій, гарантований державою пакет медичних послуг, особливості співпраці медичних закладів з Національною службою здоров’я – на всі ці запитання можна буде отримати відповіді, подзвонивши на номер 16-77 по буднях з 9:00 до 18:00). Всім здоров’я”, – нагадали у Саратській ЦЛ.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Обязательно пишите и жалуйтесь! – управдому! копию – в СПОРТлото – отошлите, обязательно разберутся и помогут! Если конечно электричество будет!

рубль
рубль
1 год назад

Хотя, Спортлото не отвечает, и лото-забава тоже – а я жаловалось – че они за удаление гланд сцыкля денги требуют. Я – русский чилавек! И я сосу за свои права:)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x