У Саф’янівській ОТГ переселенці шукають роботу – місцевих фермерів просять надавати свої пропозиції

0 коментарів 17820 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Переселенці, які були вимушені покинути свої домівки через бойові дії  і знайшли прихисток у Саф’янівській громаді, крім житла, забезпечення продуктами харчування та іншої  необхідної допомоги, потребують роботи. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію сільради.

Згідно наявних офіційних даних, в Саф’янівській громаді на сьогоднішній день проживають 1734 внутрішньо переміщені особи, з них в працездатному віці – 697.

“Крім житла, забезпечення продуктами харчування та іншою необхідною допомогою, вимушені переселенці потребують роботи та шукають можливості для працевлаштування. Сьогодні як ніколи важливим є питання працевлаштування та створення нових робочих місць, зокрема для внутрішньо переміщених осіб”, – наголошують у Саф’янівській сільраді.

У зв’язку з цим, місцева влада просить керівників сільськогосподарських підприємств у разі наявних вакансій надавати їх до Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості.

У сільраді нагадали фермерам, що відповідно до чинного законодавства, юридичним особам, фізичним особам-підприємцям, суб’єктам господарювання за наявності попиту на робочу силу (вакансії) – з дня виникнення потреби в підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії, але не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії необхідно подати до Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості форму №3-ПН «Інформацію про попит на робочу силу (вакансії)».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x