Шанувальник «руzzкого міра» з Білгорода-Дністровського, який поширював антиукраїнські наративи у соцмережах, постане перед судом

1 коментар 14148 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Жителю міста Білгород-Дністровський загрожує кримінальна відповідальність за виправдання збройної агресії рф проти України та глорифікацію окупантів.


Про це повідомили в прес-службі Управління СБУ в Одеській області.

“Попри звірства агресора, вбитих мирних жителів, зруйновані ворожими ракетами будинки, дехто з наших земляків й досі марить «руzzкім міром». Саме для тих, хто перебуває у гіпнотичному стані або свідомо просуває ворожі наративи, розділ XIX Кримінального кодексу України було доповнено ст. 436-2 “Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників”, – сказано в повідомленні.

Так, за матеріалами СБУ перед судом постане проросійськи налаштований мешканець міста Білгород-Дністровський, який поширював антиукраїнські наративи у соцмережах. Обвинувальний акт направлено до суду.

Оперативники спецслужби встановили, що чоловік у соцмережах розміщував матеріали, що виправдовують тимчасову окупацію частини території України, заперечують збройну агресію рф проти України. У своїх дописах він відверто принижував національну честь і гідність українського народу, дискредитував наших захисників, вихваляв і звеличував російських загарбників.

Дії обвинуваченого кваліфіковані за ч. 2 ст. 436-2 Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без такої.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Говорят, сбылась мечта жителя Белгород-Днестровского, и будет он на зоне руzzким пидором.. Ахахахх!!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x