СБУ переконливо попереджає: не знімайте та не поширюйте відео ворожих «прильотів»

3 коментаря 17604 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Служба безпеки України закликає українців не знімати та не поширювати відео ворожих «прильотів».


У службі застерігають, що ваш «невинний» запис (повідомлення) може бути використаний не тільки російськими пропагандистами, а й російськими військовими – які, побачивши наслідки своїх ударів, можуть завдати їх повторно і точніше.

Саме так сталося із чоловіком (на відео нижче), який поділився з друзями власним відео атаки дронів-камікадзе, де було чітко видно масштаби ураження об’єкта критичної інфраструктури.

«Мої знайомі поширили це відео в інтернеті. Потім його використали пропагандистські ЗМІ для проведення спеціальних інформаційно-психологічних операцій проти України. Я усвідомлюю, що мої відеоматеріали могли бути використані у тому числі для коригування точності завдання ударів», – кається на камеру чоловік.

СБУ нагадує, що за подібні дії передбачена кримінальна відповідальність. Правоохоронці активно відпрацьовують кожен випадок поширення таких відео в мережі «Інтернет».

“Вживаються всі необхідні пошуково-процесуальні дії зі встановлення та притягнення фігурантів до відповідальності”, – зазначають правоохоронці і призивають зберігати спокій і здоровий глузд.

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Так я для личного употребления… Стоп, я ж в РФ:)))))

рубль
рубль
1 год назад

Да-да…, снимать нИзя! Зачем Народу знать, сколько въебали реально и чего разерячили на хер! Да и про «сбитые» ракеты, так намного легче БРЕХАТЬ! Да, рогули?!

Гость
Гость
1 год назад

Вот когда расхерачат мою голубятню – обязательно сниму и покажу:))))))

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x