Після ремонту кладок та мостів у Вилковому приступають до розчищення рукава Білгородський

0 коментарів 34506 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Вилковому зараз тривають роботи по ремонту дерев’яних кладок та мостів. Поступово тут починають розчищати рукав Білгородський. Для міста розчищення каналів та єриків має велике значення, а саме цей рукав – найважливіша транспортна артерія. Білгородський – це природний канал у Вилковому (решта – рукотворні). Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Ізмаїльську РД(В)А.


Днями начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев разом з головою Ізмаїльської районної ради Василем Антонюком та заступником голови Ізмаїльської районної військової адміністрації Сергієм Продановим в місті Вилкове зустрілися з головою громади Матвієм Івановим та депутатом Одеської обласної ради Ігорем Капітаном. Обговорили питання розчищення єриків та рукава Білгородський, ремонту деревʼяних кладок та мостів, фінансування даних робіт, яке виділено Одеською обласною військовою адміністрацією з обласного бюджету, наявність та кількість техніки для їх проведення. Ремонт дерев‘яних кладок та невеличких мостів, які відіграють роль тротуарів, вже проводиться, а роботи з розчищення рукава Білгородський розпочнуться найближчим часом.

Питання екологічного стану Придунайських озер та проведення робіт для його поліпшення залишається на контролі начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка та під постійним моніторингом Ізмаїльської районної військової адміністрації.

Для міста Вилкове розчищення каналів та єриків має велике значення – це і вулиця, якою йдуть додому, і джерело води для поливу городу, і боротьба з антисанітарією.

Крім цього, у Вілково оглянули приміщення, де планується розташування пунктів обігріву, – з наближенням зимового періоду це питання стає більш актуальним.

Роботи продовжуються.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x