Опорні школи Кілійської громади отримаюсь по три тисячі доларів на опалення і засоби навчання

0 коментарів 36666 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Дві опорні школи Кілійської громади – Кілійська четверта та Шевченківська друга – отримають по 3 тисячі доларів від UNICEF. Ці кошти підуть на підготовку до опалювального сезону та засоби навчання. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив голова освіти міської ради Сергій Мергут.


Ці кошти можуть бути використані на дійснення поточного ремонту будівель опорних закладів; здійснення заходів з підготовки до опалювального сезону, зокрема ремонту та модернізації котелень, придбання обігрівачів, генераторів, пального; придбання засобів для навчання, компʼютерного та іншого обладнання, зокрема програмного забезпечення, послуг з доступу до Інтернету.

Зазначимо, в декількох школах громади вже відбуваються роботи з модернізації котлів опалення.

Наразі робота ведеться у кілійських школах №3 і 4. Необхідність у нових котлах в закладах була давно, оскільки обладнання дуже старе, неекономне і постійно виходить з ладу. Тому вирішили міняти одразу на гідну альтернативу, яка прослужить багато років і дасть можливість обирати паливо у залежності від пропозиції на ринку. На майбутнє є плани навіть встановити в громаді обладнання, яке виробляє брикети зі сміття, гілок і іншого непотребу. І поступово хочуть замінити на універсальні усі котли.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x