Одесу відвідала міністерка оборони Німеччини та пообіцяла “постачання за кілька днів” систем ППО

10 коментарів 23193 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністерка оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт 30 вересня вперше з початку війни відвідала Україну. Вона зустрілася в Одесі зі своїм українським колегою Олексієм Резніковим та пообіцяла поставити за кілька днів системи ППО. Про візит німецької урядовиці раніше не повідомляли.


“Міністр оборони Ламбрехт зустрілася сьогодні зі своїм колегою Олексієм Резніковим в Україні. Ми підтримуємо наших друзів, поки це необхідно”, – зазначили у Твіттері німецького відомства.

Резніков зі свого боку розповів, що міністерка принесла хороші новини та більше інструментів для посилення української армії. Урядовці обговорили поточну геополітичну та безпекову ситуацію.

“Міністерка була рада поспілкуватися з нашими бійцями та побачити систему “Гепард” на бойовому чергуванні”, – сказав він.

Як пише rnd.de, під час візиту Ламбрехт пролунала повітряна тривога і вона сховалася у бункері. Тривога тривала близько 45 хвилин. Резніков заявив, що росіяни випустили ракету “Калібр”, найімовірніше, з корабля. Там ж у бункері він закликав Ламбрехт надати Україні протикорабельні ракети.

За словами німкені, ситуація показала наскільки важливо швидко поставити перший обіцяний блок наземної системи протиповітряної оборони “Iris-T SLM”. Ламбрехт пообіцяла “постачання за кілька днів”.

“Україна зараз переживає неймовірну кількість авіаударів, і тому так важливо, щоб ми надавали ще більше підтримки з точки зору протиповітряної оборони. У цьому вона може на нас розраховувати”, – сказала очільниця міністерства оборони ФРН.

Нагадаємо, систем протиповітряної оборони IRIS-T, які виробляються спеціально для України, немає на озброєнні німецької армії. Україні мають передати чотири системи. Німеччина вже передала нашій країні шість стандартних кулеметів Бундесверу для броньованих евакуаційних машин MG3. Також передані 30 тис. патронів калібру 40 мм. До відправлення готуються ще 24 кулемети і 30 тис. патронів.

Одесу відвідала міністерка оборони Німеччини та пообіцяла “постачання за кілька днів” систем ППО

guest

10 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Жаль, что эту суку нацистскую не Zапиздячили наглухо.

рубль
рубль
1 год назад

Вот такие мы??????? рyccкие? “адекватныя”?????? :)))))

Нойман
Нойман
1 год назад

Резиновый жгут пришлёт. Завяжите на рога, сканает за рогатку и будите Калибры сбивать. Ещё и свеже-вязанных веников, из сорго, тучи разгонять, усердно махая, стоя на крыше. Это для установки радиопомех и чтобы было виднее, куда рогами целится.

Нойман
Нойман
1 год назад

Какие два мерзких – дауновских ебала.

Нойман
Нойман
1 год назад

У меня с рублем, ведь мы обе – обугленные кормушки для лиманских поросят!

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

рублядь, а зачем ты назвалось “Нойманом”, хорошо, теперь хоть не “каяма” и не “крепс”, но тупые рога тебя выдают 😉 Там в Лимане твоего пригорелого брата твои любимые свиньи с удовольствием ЖРУТ, а ты тут свои рога цапьи точишь 🙂 Давай, блядское отребье, иди на помощь своим zaлупным сородичам 😀

какой мыныстр - такая и оборона. Бу-га-га
какой мыныстр - такая и оборона. Бу-га-га
1 год назад

ебать хохлоффффффффффффффФФфФФФФф:)))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Ха, рублядь совсем в разнос пошла, лиманские жесты бу-га-га воли так влияют 😉

-//-
-//-
1 год назад

Кто эту мразь сюда звал?

-//-
-//-
1 год назад

А ну покажись, тот, кто звал сюда пидоРЮСню? Я пришл0 – никого нет!

10
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x