Мешканці Бессарабії відверто звернуться до керівництва Болгарії, щоб припинити російську пропаганду. Як приєднатися до офіційного листа

2 коментаря 28998 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканці Бессарабії з болгарським корінням звернуться до керівництва Республикі Болгарія з проханням припинити російську пропаганду у ЗМІ та маніпуляції політиків на тему російської агресії. Приєднатися до офіційного звернення може кожен бажаючий, для чого треба зв’язатися з ініціатором цього руху, уроженкою села Криничного Болградського району Тетяною Станевою, у соцмережі Facebook. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на повідомлення автора.


Культурна діячка знайома багатьом не тільки в українській Бессарабії, але й у всієї Україні та Болгарії. Тетяна відома як режисер, автор та організатор багатьох культурних заходів. Діяльність дівчини завжди спрямована на те, щоб об’єднати болгар двох країн, аби вони підтримували одне одного.

Як розповідає Станєва, яка дуже часто буває у Болгарії, відносно подій в Україні велика кількість болгар наразі займає проросійську позицію. Відбувається це в більшості завдяки маніпуляціям політиків Болгарії на тему російської агресії та активній російській пропаганді в цієї країні.

Тому вона вирішила написати офіційне звернення до керівництва Болгарії від імені болгар з України.

«Болгарська спільнота – частина українського народу. Наш дім – Україна. Захист українських болгар означає допомогти Україні», – написала Станєва на своїй сторінці у Facebook.

У листі йде мова про військові допомогу Україні для захисту від окупантів та звернення до керівників дружньої країни з проханням припинити маніпуляції на тему російської агресії.

Всіх болгар країни, уроженців Бессарабії, як мають відношення до болгар, які готові підписатись під зверненням, просять написати особисте повідомлення Тетяні Станєвій.

Мешканці Бессарабії відверто звернуться до керівництва Болгарії, щоб припинити російську пропаганду. Як приєднатися до офіційного листа

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

СВИНАРНИК – ДОЛЖЕН БЫТЬ РАЗРУШЕН!!!

рубль
рубль
1 год назад

Ну вы понимаете ведь: НАШ РЮССКИЙ СВИНАРНИК:))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x