Мешканець Татарбунарської громади отримав квартиру від держави

0 коментарів 15714 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Молодий мешканець Татарбунарської громади з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, отримав власне житло, придбане за рахунок субвенції з державного бюджету. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міську раду. 


Зазначено, що грошова компенсація на житло в порядку черговості була зарахована на розрахунковий рахунок щасливця ще в 2021 році. Хлопець мав змогу протягом року обрати собі житло, надати документи до місцевої комісії та отримати дозвіл на перерахування коштів, але через вторгнення росії були складнощі з придбанням нерухомості. На щастя, завершити почате вдалося.

“Завдяки злагодженій роботі служби у справах дітей Одеської обласної державної адміністрації, відділу соціального захисту та охорони здоров’я, служби у справах дітей, комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» та інших виконавчих органів Татарбунарської міської ради вдалося завершити почате у минулому році. Татарбунарська міська рада в особі міського голови Андрія Глущенка вітає щасливого власника квартири Андрія Продіуса, бажає щастя. Нехай його оселя завжди буде наповнена радістю і буде комфортною для проживання. Добробуту, злагоди та мирного неба”, – зазначили в міскій раді.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x