Кілійські комунальники знімають вказівники на декомунізованих вулицях

0 коментарів 19359 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Працівники комунального підприємства Кілійської міської ради “Добробут” працюють над демонтажем вказівних табличок з декомунізованими назвами вулиць першої хвилі перейменування. Про це “Бессарабії INFORM” повідомив керівник КП. 


“Отримали доручення від міської ради зняти таблички зі старими назвами вулиць. Більшість з них вже були зняті раніше, але є залишки. Над цим і працюємо”, – зазначив головний комунальник громади Ігор Чакір.

За його словами, люди на візит працівників “Добробуту”, які просяться до двору, аби зробити демонтаж, відносяться спокійно. Був лише один інцидент, де господар категорично заперечував проведення цих робіт на своєму подвір’ї. З таких формують список для звітності у міській раді про неможливість виконання доручення за певними адресами.

Також в “Добробуті” звертаються до мешканців перейменованих вулиць – “За можливістю зніміть табличку зі старою назвою самостійно. Або чекайте, доки до вас завітає працівник підприємства”.

Зазначимо, це стосується лише першої хвилі перейменування, яка пройшла в Кілії у березні 2016 року. Наразі ще ряд назв вулиць знаходиться на розгляді у спеціальної комісії, яка незабаром затвердить їх на підставі онлайн-голосування місцевих мешканців.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x