Держдума одноголосно підтримала рішення путіна щодо анексії частин 4 областей України

2 коментаря 20520 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Держдума ратифікувала так звані “договори про входження” до складу росії самопроголошених “ДНР” та “ЛНР”, а також Херсонської та Запорізької областей, повідомляє “РИА Новости” в Telegram. За  даними агентства, таке рішення Держдума РФ підтримала одноголосно – ЗА виступили 450 депутатів.


Нагадаємо, 23-27 вересня окупанти за допомогою автоматів провели на захоплених територіях України свої псевдореферендуми. У Донецькій та Луганській областях був “референдум” про приєднання дор осії, а на частині Запорізької та Херсонської областей – про вихід зі складу України й приєднання до рф.

Супротивники “намалювали” результати “голосування” – нібито більшість людей висловилися “за” ініціативи окупантів. В той же час люди публікували в соцмережах відео, як це відбувається насправді: незважаючи на страх бути вбитими в населених пунктах проявляли українську громадянську позицію. Більшість людей ховалися по домівках, деякі спробували демонстративно проголосувати “проти”, але були затримані силовиками…

Україна, США, країни-члени ЄС та НАТО не визнали результати псевдореферендумів.

Попри це 30 вересня Володимир путін оголосив про анексію частин чотирьох українських регіонів.

Того ж дня президент України Володимир Зеленський підписав заявку на вступ до НАТО.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Подозрительно, что единогласно! Да, рогули? Однако, подозрительно и другое, что в статейке данной, проценты итогов голосования Народа, на референдуме, не приводятся. Эка незадача:)))) Да, рогули – ебаные?!

рубль
рубль
1 год назад

Ой, что я такое несу, пойду лучше обратно писюны сосаць :)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x