Декілька сотен тисяч мішків – нібито гуманітарка: у пункті пропуску “Орлівка” затримали вантажівку, яка прямувала з Туркменістану

1 коментар 26244 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітники Одеської митниці затримали на поромній переправі у пункті пропуску “Орлівка” вантажівку під керуванням громадянина України, яка прибула з Туркменістану. Декілька сотен тисяч мішків вантажу намагалися провезти нібито це гуманітарка, щоб не платили митні платежі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням  на Одеську митницю.


У поданій до митного оформлення декларації про перелік товарів, що визнаються гуманітарною допомогою, яка мала відмітки митних органів Румунії, було заявлено, що вироблені в Туркменістані мішки прямують на адресу однієї з українських благодійних організацій.

А у наданому водієм рахунку зазначалось, що одержувачем партії мішків є комерційне підприємство. Саме ця компанія була зазначена й на маркуванні пакунків з мішками.

Більш того, під час проведення митного огляду кабіни водія, посадовими особами митниці у теці з документами було виявлено товаросупровідні документи, що містили інформацію щодо комерційного отримувача вантажу та рахунку-фактури з вартістю вантажу.

За фактом надання до митниці документів із неправдивими відомостями щодо одержувача товару з метою уникнення сплати митних платежів складено протокол про переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. 367,5 тисяч мішків, митна вартість яких складає понад 1,2 мільйон гривень, вилучено.

Декілька сотен тисяч мішків - нібито гуманітарка: у пункті пропуску "Орлівка" затримали вантажівку, яка прямувала з Туркменістану

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Была ето не малииина, была ето конопляяяя:))))) Ой, не бей, дядя Пригoжин, ну не шмогло я, не шмогл0:((((( Бендеры все забрали, пожалуюсь в ОБЩЕ:(((( Однако, в карманах чуть товарчику осталось, так что работаю я хоть и плохо, но весело:)))))

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x