ЗСУ поступово звільняє території Харківській області. Поточні результати, досягнуті за тиждень

0 коментарів 27135 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В рамках нещодавнього успішного контрнаступу ЗСУ, нашим воїнам вдалося звільнити близько 8,5 тисяч квадратних кілометрів Харківської області. За тиждень звільнено близько 388 населених пунктів та близько 150 тисяч людей.  Про це пише на Facebook заступник міністра оборони України Ганна Маляр.


Маляр сьогодні ввечері Маляр дала уточнені дані по звільнених на Харківщині територіях.

“Дуже важливо їх сприймати у загальному контексті війни, а не окремо. В нас 2500 км лінія фронту. З них 1300 км – активні бойові дії. Ми ведемо оборонну операцію в рамках якої вдається реалізувати і наступальні дії. Так, ми давно чекали цього успіху, але нам ще воювати і воювати”, – написала вона.

Як зазначає Ганна Маляр, до повної перемоги ЗСУ має звільнити ще дуже багато наших людей і наших земель. Для цього потрібно ще чимало часу, сил і терпіння.

“Щодо звільнених територій на Харківщині – цифри постійно уточнюються, бо процес у динаміці. Крім того, звільнені території ще потребують проведення додаткових заходів безпеки та стабілізації для того, щоб там можна було безпечно проживати. Тому, офіційні повідомлення з цифрами звільнених населених пунктів надаються з свідомим запізненням і можуть враховувати чи не враховувати проведені стабілізаційні заходи, а отже – різнитись”, – зазначила заступник міністра оборони.

Тож, зі слів Маляр, починаючи з 6 вересня на Харківщині звільнено:

  • близько 8500 кВ. км;
  • близько 388 населених пунктів;
  • близько 150 тисяч людей.
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x