Завтра живий коридор буде ще в одному місті Бессарабії: Болград прощатиметься з полеглим воїном

0 коментарів 22653 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чергова сумна звістка прийшла з війни до Болграду – в бою за свободу України загинув 32-річний мешканець міста, солдат Петров Олександр Володимирович, призваний на військову службу за мобілізацією 15 березня цього року. Полеглий захисник проходив службу на посаді помічника гранатометника стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А0666. Про це повідомили у Болградській районній адміністрації.


16 вересня 2022 року під час виконання бойового завдання з проведення наступальних дій на передній край противника в районі селища ПРАВДИНЕ, противник здійснив артилерійський обстріл з ствольної артилерії та стрілецької зброї, в наслідок чого солдат Олександр Петров отримав поранення та від отриманих ран помер 17 вересня у лікарні Миколаєва.
Завтра, 20 вересня, планується молебень на честь пам’яті загиблого о 13.00 – 13.40 в Будинку прощання біля моргу в м. Болграді.

Живий коридор орієнтовно відбудеться о 13.30-14.00 за маршрутом вул. Поштова – Заводська.

Як повідомляла БІ раніше, завтра 20 вересня, в Арцизькій громаді в останню путь проведуть загиблого на фронті Героя – Юрія Геннадійовича Цуканова.

Завтра живий коридор буде ще в одному місті Бессарабії: Болград прощатиметься з полеглим воїном

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x