Замість легальної праці у Швеції – просто проституція: в Одесі затримали жінку, яка підозрюється у торгівлі людьми

2 коментаря 17118 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеські прикордонники, співробітники СБУ та правоохоронці ГУНП затримали жінку, яку підозрюють у вербуванні жінок для заняття проституцією у Швеції. Замість легальної праці у готелі одну з “жертв” вона намагалася влаштувати проституткой. Злочинницю підозрюють у торгівлі людьми. Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції Одеської області.


Як стверджують слідчі, жительку Одеси затримали, коли та збиралася переправити за кордон 24-річну дівчину, якій обіцяла роботу в готелі із хорошим заробітком.

У автівці та помешканні 37-річної затриманої провели обшук та вилучили докази. Жінці повідомили підозру за ч.1 ст.149 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

Швеция – ГОВНО!:)))))) пол года в Стокгольме – лишь утвердили, в этом:))))) Кстати сказать, знакомый шотландец, такого же мнения!:))))

рубль
рубль
1 год назад

Хотя писюны – ничевенькие, да и шотландские – тоже! А что в РФ сидеть, когда могилизацию грозят ввести, лучше вспомнить основателей Руси – скандинавов! :)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x