В Ізмаїлі моряки-прикордонники Навчального центру ДПСУ завершили місячний курс підвищення кваліфікації. Далі – в бій, захищати рідну країну від агресора

2 коментаря 15930 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Моряки-прикордонники Навчального центру Державної прикордонної служби України завершили місячний курс підвищення кваліфікації за програмою підготовки сержантів і старшин для загонів Морської охорони.


Про це повідомили в прес-службі Морської охорони ДПСУ.

Захисники морських рубежів опанували низку дисциплін, пов’язаних з виконанням завдань безпосередньо в морі й несенням служби на кораблях та катерах Морської охорони.

“Морські прикордонники гідно впоралися з курсом боротьби за живучість корабля, способами боротьби з відкритим вогнем та фактичним надходженням води у приміщення. При цьому, чітко та вміло, використовували рятувальні та індивідуальні засоби захисту. Під час вогневої підготовки показали майстерність у діях зі зброєю, веденні прицільного вогню, психологічну стійкість і готовність до ефективних дій в бойовій обстановці”, – сказано у повідомленні.

За результатами навчання кожний військовослужбовець склав заліки, отримав відповідний сертифікат і первинне старшинське звання.

“Сьогодні потрібна якісна та інтенсивна підготовка, яка виправдає себе з усіх боків. Зараз немає нічого важливішого за вмотивованого захисника та його відмінної підготовки”, – підкреслили у відомстві.

“Боронити рідну землю від ворога повинні усі, хто може це зробити. Ми не можемо сидіти і спокійно спостерігати, як ворог нищить наші села та міста. Вбиває дітей та жінок. Ця нечисть повинна бути покарана”, – з цими словами, навчені та впевнені захисники морських кордонів нашої УКРАЇНИ, відправляються захищати рідну країну від агресора.

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

«моряки»?:))))))))) а флЕт где, этих моряков:))))), так обзываемых!:))))

БРЕСТ-1939
БРЕСТ-1939
1 год назад

Как же, рублядь по вашей версии ведь Бендеры “потоки” разъебали 😉 Нестыковка в собственном пидоРЮССком пиzдеже 🙂

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x