У Болграді п’яний водій BMW в’їхав у стіну житлового будинку. Автомобіль розірвало на частини, а один із пасажирів загинув

3 коментаря 36504 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Смертельна аварія сталася цієї ночі у Болграді. Місцевий 29-річний житель в стані алкогольного сп’яніння не впорався з керуванням автомобілем «BMW», виїхав з дороги і в’їхав у стіну житлового будинку. 


За даними поліції, в результаті аварії постраждали водій та двоє його товаришів віком 30-ти та 31-го років, які знаходилися в салоні. Молодший за віком пасажир від отриманих травм загинув. Інші двоє чоловіків нині в лікарні з черепно-мозковими травмами та іншими ушкодженнями.

Як повідомляють очевидці ДТП, автомобіль буквально розірвало на дві частини.

Під час перевірки водія на вміст алкоголю в організмі виявилося, що він був нетверезий.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції проводять досудове розслідування провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, якщо  вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

У Болграді п'яний водій BMW в'їхав у стіну житлового будинку. Автомобіль розірвало на частини, а один із пасажирів загинув

guest

3 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Жаль, очень жаль, что не все впечатались в вечность. Дорогая редакция, поставьте для водятла и его друзей песню Пинк Флойд “СТЕНА”.

слава
слава
1 год назад

Вы можете при себе свое пожелание оставить

слава
слава
1 год назад

вы можете при себе оставить пожелание

3
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x