Табу для чоловіків: що не варто дарувати коханому

0 коментарів 19656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Пошук презенту коханій людині може перетворитися на справжній квест. Навіть коли здається, що знаєш про людину все до найменших дрібниць. Подарунок коханому повинен транслювати повагу й любов. Він має бути корисним і красивим. Тож як не помилитися з вибором і що не варто вручати близькому чоловікові — розберімося далі в статті.


Табу-подарунки: від чого варто відмовитися

Здається, подарунок не може бути поганим. Насправді багато чоловіків вважають інакше. Зважайте на такі моменти:

  1. Символізм. Якщо кохана людина вірить в певні прикмети, варто про це пам’ятати. Не варто купувати рушники й носові хустинки. Обережно з годинниками. Дехто вважає, що вони відраховують час, який парі залишилося провести разом. Така ж сама історія з портмоне й гаманцями, які нібито ведуть до безгрошів’я.
  2. Надто дорогі презенти. Чоловік прагне отримати увагу до себе у найважливіший день. Проте це не означає, що його варто купувати. Коханий радше потішить свою другу половинку коштовним презентом, але не захоче отримувати такий же сюрприз у відповідь.
  3. Подарунки на перспективу. Квиток на концерт, матч або поїздка — прекрасний сюрприз. Проте він має стосуватися вподобань чоловіка. Не варто вручати йому квиток на виступ попзірки, якщо він слухає рок.

Вибираючи презент коханому, варто зважати на його інтереси, а не на свої. Наприклад, жінка вважає, що її чоловікові потрібно схуднути. Тому дарує абонемент у спортзал або підписку на онлайн-тренування. Такий подарунок ображає.

Не варто зосереджуватися навколо вітамінів, біологічно-активних добавок. Це стосується чоловіків, які активно займаються спортом. Повністю вгадати з такими речами неможливо.

Обережно з інтимними подарунками. Їх краще вибирати вдвох або взагалі відмовитися від такої ідеї, якщо стосунки не надто близькі.

Найпрактичнішим рішенням стане сертифікат подарунковий. Він дасть змогу уникнути найпоширеніших помилок.

Що ще ненавидять отримувати чоловіки як подарунок

До переліку найбезглуздіших подарунків у розумінні сильної частини населення належать:

  1. Шкарпетки й спідня білизна. Навіть у гарному пакуванні. Навіть з веселим принтом.
  2. Одяг. Трапляється, що жінці не подобається смак чоловіка в одязі, тож вона намагається задарувати його футболками, сорочками, джинсами. Краще разом відправитися на шопінг у ТРЦ, скориставшись сертифікатом до спеціалізованих крамниць.
  3. Краватки. Чоловіки давно не носять краватки в офіс і навіть на ділові зустрічі. Тому від такої ідеї варто відмовитися.
  4. Косметика для догляду. Пінки для гоління, антиперспіранти й гелі для душу в наборі — минуле століття. Краще відправити коханого до барбершопу або до спеціалізованої крамниці.

Пам’ятайте, що презент має бути гарним. Навіть якщо видається, що естетична складова сюрпризу — це більше про жінок.

Шукайте подарунок з урахуванням захоплень і уподобань близької людини. Можливо, у нього знайдеться давня мрія, яку вдасться реалізувати. Такий подарунок точно стане доречним.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x