Серед 215 обміняних на Медведчука полонених – жодного захисника Зміїного. Родичі, які чекають на них сім місяців, у відчаї

2 коментаря 85887 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Україна радіє звільненню українських героїв з російського полону. Вночі 215 військових і цивільних українців повернулися на рідну землю в обмін на зрадника Медведчука і п’ять десятків окупантів. Проте разом з радістю Бессарабія відчуває сум – серед обміняних знову немає жодного захисника Зміїного. Наразі доля більшості чоловіків, які боронили острів до останнього патрону, залишаються у невідомості. “Бессарабія INFORM” поспілкувалася з родичами героїв – вони у відчаї.


Нажаль, на запитання “БІ”, чи є серед звільнених героїв бодай один захисних скелі, нам знову відповіли – жодного. Разом з цим відсутня будь-яка інформація про те, де і в якому стані вони знаходяться та коли чекати їхнього повернення. Все, про що кажуть рідним в ГУР, яке займається їхнім поверненням, – чекайте, ми плідно над цим працюємо. Але просто чекати, зі слів батьків, бабусь, дружин, сестер… вже нестерпно.

Криком душі з нами поділилася дружина полоненого кілійця Ольга Котляренко. За її словами, це загальна думка всіх родичів, з якими вона постійно підтримує зв’язок.

“Черговий обмін відбувся. Вітаю тих, хто повернувся, їхніх близьких, які дочекалися. Всі, хто причетний до організації обміну – молодці! А що з захисниками Зміїного? АГОВ! Вони з першого дня війни в полоні. Ніхто не знає, де вони, ніхто не знає, що з ними! Нам всі ці сім місяців затикали роти і казали чекати. Всі Герої, всіх шкода. Але де справедливість, хто скаже? Передати лист двухмісячної давності – це, звісно, “круто”, але звідки нам знати, що зараз з нашими все гаразд? Ми ще довго будемо мовчати за Зміїний? Де блогери, де всі активісти? Скільки можно мовчати? Скільки ще чекати і чого? Прошу вас, робіть репости. Відмічайте людей, які мають аудиторію чи можуть якось допомогти. Досить мовчати!”, – підкреслюючи незрозумілу несправедливість, зазначила Ольга.

Про проблему замовчування “БІ” розповів батько полоненого прикордонника.

“Чекаємо з полону більшість захисників о.Зміїний, яки вже 7 місяць в полоні, але переважно громадськість про це не знає“, – зазначає тато Захисника острова Руслан Журьян.

І це, нажаль, правда. Більшість українців думають, що Герої Бессарабії вже повернені з полону. Але гірка правда каже про зворотне – додому повернулося лише кілька чоловіків.

Щиро бажаємо кожній сім’ї дочекатися своїх рідних. Сподіваємося, скоро урочисто зустрінемо їх в Бессарабії!

заголовне зображення: Alex Sallo

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
рубль
рубль
1 год назад

«защитники»??? Интереснейшая версия:))))))- рогатая, такая себе:)))))))

Пригожин Евгений Викторович
Пригожин Евгений Викторович
1 год назад

Говорю же тебе, рублядь, сходи в PПЦ MП, орально причастись да анально исповедуйся и будут тебя рогатые реально защищать! А не как сейчас – то в хвост, то в гриву, и “работа” идет кое-как… Только сходи на следующих выходных, на сих у тебя сверхурочные! 😉 🙂

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x